Hverdagen

Mit mål med dagplejen er at skabe et trygt sted, hvor der er rart at komme både for børn og forældre.
Jeg bruger naturen dagligt. Da jeg mener det er vigtig at vi får frisk luft hver dag, om det bliver i haven, en tur på den lokale legeplads, eller en længere tur. Er ikke det vigtigste. Bare vi kommer ud og får udfordret os selv dagligt i fællesskab med naturen.
Når vi ikke er ude, vil vi hygge, lege, læse, synge og lave kreative ting, måske en lille hemmelighed til mor og far.
Der vil i entreen hænge en ugeplan, så i kan se hvad der skal ske.
Et eksempel på en dag i pasningsordningen:
For de morgenfriske vil der være morgenmad indtil kl. 7:30, der vil bliver serveret havregrød, for at undgå sukker, vil der være hjemmelavet frugtmos som kan nydes på havregrøden. Omkring kl. 9:00 vil vi spise et lille mellemmåltid, som kan bestå af knækbrød, hjemmebagt grovbolle og lidt frugt
Derefter vil vi lege, synge, gå ture eller være kreative. Ca. kl. 11 vil vi spise middagsmad. Efter spisningen pusler vi og så er det sovetid. Når børnene vågner, vil der blive serveret hjemmelavet grød, frugt eller hjemmebagte grovboller.
Herefter er der fri leg til børnene går hjem

Naturdagpleje med certifikat.
Jeg er tilmeldt Friluftsrådet grønne mærkningsordning, Grønne spirer og Spring ud i naturen. Det betyder, at vi tilbringer en stor del af dagen udenfor i alt slags vejr både i haven og på tur.

DGI Børnepasser med certifikat.
Gennem certificeringen har jeg fået inspiration og værktøjer til at udfordre og stimulere de mindste børn gennem fysisk leg, motorik og bevægelse.
Den bedste måde, et barn kan udvikle sig på, er gennem leg. Når børn eksperimenterer, er deres motivation til at lege og bevæge sig det bærende element.