Medbring

Medbringes af forældrene

Specialkost (såfremt barnet har allergi eller ikke kan spise det mad som serveres i løbet af dagen)

Mælkeerstatning

I sommerperioden skal I huske at smøre barnet ind i solcreme om morgenen. Jeg køber en fælles solcreme til alle børnene faktor 30, så de kan blive smurt om eftermiddagen.

Forår: 2 delt termotøj eller softshelldragt, 2 delt regntøj, gummistøvler eller ”futter”, sko med velcrolukning, bøllehat eller kasket, tøj fra inderst til yderst der skal ligge i barnets kasse.

Sommer: Bøllehat eller kasket, 2 delt termotøj, 2 delt regntøj, gummistøvler, sko med velcrolukning, sandaler, tøj fra inderst til yderst der skal ligge i barnets kasse.

Efterår: 2 delt termotøj eller softshelldragt, 2 delt regntøj, støvler med velcrolukning, sovetrøje + hue + vanter, vandtætte vanter som luffer, tøj fra inderst til yderst der skal ligge i barnets kasse.

Vinter: Flyverdragt, vandtætte vanter som luffer, vinterstøvler med velcrolukning eller termostøvler, ”futter”, hue, sovetrøje + vanter + hue, tøj fra inderst til yderst der skal ligge i barnets kasse.


Selvhjulpenhed:

For at dit barn bliver selvhjulpen har det brug for hjælp fra både dig og mig. Alt fra sko til tøjvalg er vigtigt i denne proces. Sko og støvler skal være med velcrobånd eller lynlås, så dit barn selv kan lære at få dem af og på.  Bukser med elastik er nemmere at få op og ned end hvis de er med knapper. Tænk over det, når børnene bliver lidt større.

Flyverdragter skal børnene selv at lære at tage af og på, og så er det altid handsker med eller uden tommelfinger i og ikke fingervanter, medmindre dit barn selv kan få dem på. Flyverdragtens ærmer skal slutte sig tæt ind til håndleddet, så dit barn ikke bliver mere våd end højst nødvendigt.

Det er vigtigt at I prøver det forskellige udendørs tøj på børnene for at være sikker på at det sidder ordentligt. Da vi er meget udenfor, er det vigtigt at dit barn er tørt og varmt og ikke fryser. Husk at snore i jakker og huer kan udsætte dit barn for kvælningsfare